ANTI-SPIONAJ ELECTRONIC (TSCM)

anti-spionaj electronic

Oricât de incredibil ar părea, și deși poate părea ”rupt din filme”, datorită dezvoltărilor tehnologice și datorită accesibilității facile (chiar și de pe internet) la dispozitive (ce pot fi cumpărate sau închiriate) destinate captării, înregistrării, stocării și transmiterii sunetelor și imaginilor, în vremurile de azi, cu relativ puțini bani, cine îți poți imagina și cine nu-ți poți imagina, poate încerca și poate reuși cu o șansă bună de succes, să îți urmărească mișcările, să îți înregistreze audio și video activitățile, sau să-ți acceseze neautorizat spațiile și unitățile de lucru și de stocare, a muncii desfășurate în mediul electronic.

Te întrebi poate, ce se poate face. Cum pot știi dacă ești urmărit, cum poți știi ce fel de activități și domenii ale activităților tale, stârnesc interesul și curiozitatea unora.

De unul singur, este puțin probabil să îi dat de capăt, iar achiziționarea unor dispozitive anti-spionaj ce promit ”totul” în detecție, nu este decât o tristă și incorectă capcană comercială.

De aceea ai nevoie de serviciile unor profesioniști, care știu a mânui priceput, nu doar tehnica și tehnologia specifică anti-spionajului electronic, ci știu a gândi și investiga după reguli, principii și formule de lucru profesioniste, exersate.

Iar aici, noi putem să îți oferim așa ceva.

Pentru că am învățat, pentru că am exersat, pentru că lucrăm, pentru că știm și pentru că…învățăm continuu…

Încearcă-ne și recâștigă-ți (atât cât se poate) intimitatea.