fbpx
A TE SZAKÉRTŐD VIZSGÁLATOKBAN ÉS BIZALMAS FELÜGYELETEKBENSZAKTANÁCSADÁS ÉS TÁMOGATÁS MEGFIGYELÉS BIZONYÍTÉKOK GYŰJTÉSESZAKAVATOTT MAGÁNNYOMOZÓ IRODASZAKMAI SZOLGÁLTATÁSOKEgy lépéssel a többiek előtt

SZAKAVATOTT MAGÁNNYOMOZÓ IRODA

KIVÁLLÓ TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK KUTATÁS, MEGFIGYELÉSEK VALAMINT KIVIZSGÁLÁSOK TERÜLETÉN

SZAKMAI SZOLGÁLTATÁSOK

Mind az egyének és a vállalkozások

Egy lépéssel a többiek előtt

VÁLASSZON DETEXPERT

Book Now

Az információ hatalom hatalom

A TÁJÉKOZOTT EMBER EGY ERŐS EMBER..”  ÁLTALUNK LEGYEN ERŐSEBB.

Információ Teljesítmény Biztonság

Acasă

A Detexpert egy szakavatott magánnyomozó iroda, amely különös hangsúlyt fektet az alapvető emberi jogok illetve a polgárok szabadságának tiszteletben tartására, és ennek fényében biztosítja szolgáltatásait melyek közt szerepelnek a vizsgálatok, kutatások, követések és nem utolsó sorban a megfigyelések.

Ügyvédi irodákkal, közjegyzőkkel, felszámolókkal, pszichológusokkal, könyvvizsgálókkal valamint szakértőkkel biztosít együttműködést.  Irodánk, a lehető legrövidebb időn belül, nyomozó tevékenységnek megfelelő szolgáltatásokat nyújt Kolozsváron, Szilagy megyében, Gyulafehérváron, Beszterce-naszódon, Szatmárnémeten, Maros megyében, Biharmegyében, Máramaroson illetve Bukarestben. Az ügyfél kérésére, a Detexpert nemzeti és nemzetközi szinten is bonyolít le ügyeket.

Kétségei vannak partnere hűségét illetően?

Foglalkoztat gyermeked környezete?

Bizonyítékra van szüksége a tárgyaláson?

Foglalkoztatja Önt üzleti partnere becsülete illetve tekintélye ?

Szeretné ellenőrizni folytassa a jövőben a munkáltató?

Tudja meg ha jelenlegi alkalmazottjai lojálisak?

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

PARTENERUL TAU DE INCREDERE !

SZAKMAI SZÍNVONAL

Az ügynökségnél a megyei rendőrfelügyelőségek által hitelesített nyomozók dolgoznak, a titkosszolgálatok és a rendőrség volt alkalmazottai, a nyomozó, felügyeleti, ellenőrzési és vizsgálati tevékenységben tapasztalattal rendelkező szakemberek. Az ügyek megoldásában legújabb generációs technikát és felszerelést használnak.

KOMOLY ELKÖTELEZETTSÉG

Az ügynökség célja a gyors és korrekt információ biztosítás, amelyre az ügyfélnek egy adott pillanatban szüksége van. Azokat az eseteket vállaljuk, amelyek maximálisan igénybe veszik nyomozócsapatunk képességeit.

TELJES TITOKTARTÁS

A Detexpert teljes diszkréciót ajánl a nyomozók részéről és az eljárásokkal kapcsolatos titoktartást. A végrehajtó és a kedvezményezett számára alapvető fontosságú szerződési feltételeket tartalmaz.

MEGBÍZHATÓ PARTENERED

A Romániai Magánnyomozók Munkáltatói Szervezet alapító tagja. Az Erdályi Magánnyomozók Egyesületének tagja. A World Association of Detectives Inc. tagja.

INGYENES ELSŐ TANÁCSADÁS

Az első tanácsadás ingyenes, hogy együtt megtalálhassunk a problémáidra és bizonytalanságaidra a leghatékonyabb megoldást

JELENTŐS IDŐ- ÉS PÉNZMEGTAKARÍTÁS

A társaság haladéktalanul válaszol a megkeresésekre, az információszerzéssel kapcsolatos kiadások elenyészőek a jelentőségükhöz és hatékonyságukhoz képest.

A Detexpert egy szakavatott magánnyomozó iroda, amely különös hangsúlyt fektet az alapvető emberi jogok illetve a polgárok szabadságának tiszteletben tartására, és ennek fényében biztosítja szolgáltatásait melyek közt szerepelnek a vizsgálatok, kutatások, követések és nem utolsó sorban a megfigyelések.

Ügyvédi irodákkal, közjegyzőkkel, felszámolókkal, pszichológusokkal, könyvvizsgálókkal valamint szakértőkkel biztosít együttműködést.

Irodánk, a lehető legrövidebb időn belül, nyomozó tevékenységnek megfelelő szolgáltatásokat nyújt Kolozsváron, Szilagy megyében, Gyulafehérváron, Beszterce-naszódon, Szatmárnémeten, Maros megyében, Biharmegyében, Máramaroson illetve Bukarestben. Az ügyfél kérésére, a Detexpert nemzeti és nemzetközi szinten is bonyolít le ügyeket.

detectiv particular clujdetectiv particular Bistrita
detectiv particular Oradea
detectiv particular Satu Mare
detectivi particulari
detectivi privati
agentie detectivi privati
detectivi Romania
detectivi Transilvania
detectivi particulari Bucuresti

ÚJ! POLIGRÁFOS TESZT

( Hazugságvizsgáló)

Egy alany őszinteségének a tesztelése, poligráfos módszerrel, kizárólag a szóban forgó személy írásban adott beleeggyezésével lehetséges.

Szakszerűség, Tapasztalat, Előnyös árak, Maximális bizalom.

A következő egyéncsoportok vethetők alá a hazugságvizsgáló tesztn

– a házastárs erkölcsi magatartásának ellenőrzése;

– a családtagoké a rokonok kérésére;

– nyílatkozatok őszinteségének ellenőrzése;

– személyek, akik saját ártatlanságukat vágynak bebizonyítani;

– az üzleti partner korrektségének ellenőrzése;

– értékek illetve javak eltulajdonításában gyanusított személyek;

– a munkavállaló őszinteségének és komolyságának kivizsgálása;

– az alkalmazottak időszakos kivizsgálása a munkáltató kérésére, stb.

Suna acum!