A TE SZAKÉRTŐD VIZSGÁLATOKBAN ÉS BIZALMAS FELÜGYELETEKBENSZAKTANÁCSADÁS ÉS TÁMOGATÁS MEGFIGYELÉS BIZONYÍTÉKOK GYŰJTÉSESZAKAVATOTT MAGÁNNYOMOZÓ IRODASZAKMAI SZOLGÁLTATÁSOKEgy lépéssel a többiek előtt

SZAKAVATOTT MAGÁNNYOMOZÓ IRODA

KIVÁLLÓ TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK KUTATÁS, MEGFIGYELÉSEK VALAMINT KIVIZSGÁLÁSOK TERÜLETÉN

SZAKMAI SZOLGÁLTATÁSOK

Mind az egyének és a vállalkozások

Egy lépéssel a többiek előtt

VÁLASSZON DETEXPERT

Book Now

Az információ hatalom hatalom

A TÁJÉKOZOTT EMBER EGY ERŐS EMBER..”  ÁLTALUNK LEGYEN ERŐSEBB.

Információ Teljesítmény Biztonság

Acasă

A Detexpert egy szakavatott magánnyomozó iroda, amely különös hangsúlyt fektet az alapvető emberi jogok illetve a polgárok szabadságának tiszteletben tartására, és ennek fényében biztosítja szolgáltatásait melyek közt szerepelnek a vizsgálatok, kutatások, követések és nem utolsó sorban a megfigyelések.

Ügyvédi irodákkal, közjegyzőkkel, felszámolókkal, pszichológusokkal, könyvvizsgálókkal valamint szakértőkkel biztosít együttműködést.  Irodánk, a lehető legrövidebb időn belül, nyomozó tevékenységnek megfelelő szolgáltatásokat nyújt Kolozsváron, Szilagy megyében, Gyulafehérváron, Beszterce-naszódon, Szatmárnémeten, Maros megyében, Biharmegyében, Máramaroson illetve Bukarestben. Az ügyfél kérésére, a Detexpert nemzeti és nemzetközi szinten is bonyolít le ügyeket.

Kétségei vannak partnere hűségét illetően?

Foglalkoztat gyermeked környezete?

Bizonyítékra van szüksége a tárgyaláson?

Foglalkoztatja Önt üzleti partnere becsülete illetve tekintélye ?

Szeretné ellenőrizni folytassa a jövőben a munkáltató?

Tudja meg ha jelenlegi alkalmazottjai lojálisak?

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

PARTENERUL TAU DE INCREDERE !

SZAKMAI SZÍNVONAL

Az ügynökségnél a megyei rendőrfelügyelőségek által hitelesített nyomozók dolgoznak, a titkosszolgálatok és a rendőrség volt alkalmazottai, a nyomozó, felügyeleti, ellenőrzési és vizsgálati tevékenységben tapasztalattal rendelkező szakemberek. Az ügyek megoldásában legújabb generációs technikát és felszerelést használnak.

KOMOLY ELKÖTELEZETTSÉG

Az ügynökség célja a gyors és korrekt információ biztosítás, amelyre az ügyfélnek egy adott pillanatban szüksége van. Azokat az eseteket vállaljuk, amelyek maximálisan igénybe veszik nyomozócsapatunk képességeit.

TELJES TITOKTARTÁS

A Detexpert teljes diszkréciót ajánl a nyomozók részéről és az eljárásokkal kapcsolatos titoktartást. A végrehajtó és a kedvezményezett számára alapvető fontosságú szerződési feltételeket tartalmaz.

MEGBÍZHATÓ PARTENERED

A Romániai Magánnyomozók Munkáltatói Szervezet alapító tagja. Az Erdályi Magánnyomozók Egyesületének tagja. A World Association of Detectives Inc. tagja.

INGYENES ELSŐ TANÁCSADÁS

Az első tanácsadás ingyenes, hogy együtt megtalálhassunk a problémáidra és bizonytalanságaidra a leghatékonyabb megoldást

JELENTŐS IDŐ- ÉS PÉNZMEGTAKARÍTÁS

A társaság haladéktalanul válaszol a megkeresésekre, az információszerzéssel kapcsolatos kiadások elenyészőek a jelentőségükhöz és hatékonyságukhoz képest.

A Detexpert egy szakavatott magánnyomozó iroda, amely különös hangsúlyt fektet az alapvető emberi jogok illetve a polgárok szabadságának tiszteletben tartására, és ennek fényében biztosítja szolgáltatásait melyek közt szerepelnek a vizsgálatok, kutatások, követések és nem utolsó sorban a megfigyelések.

Ügyvédi irodákkal, közjegyzőkkel, felszámolókkal, pszichológusokkal, könyvvizsgálókkal valamint szakértőkkel biztosít együttműködést.

Irodánk, a lehető legrövidebb időn belül, nyomozó tevékenységnek megfelelő szolgáltatásokat nyújt Kolozsváron, Szilagy megyében, Gyulafehérváron, Beszterce-naszódon, Szatmárnémeten, Maros megyében, Biharmegyében, Máramaroson illetve Bukarestben. Az ügyfél kérésére, a Detexpert nemzeti és nemzetközi szinten is bonyolít le ügyeket.

ÚJ! POLIGRÁFOS TESZT

( Hazugságvizsgáló)

Egy alany őszinteségének a tesztelése, poligráfos módszerrel, kizárólag a szóban forgó személy írásban adott beleeggyezésével lehetséges.

Szakszerűség, Tapasztalat, Előnyös árak, Maximális bizalom.

A következő egyéncsoportok vethetők alá a hazugságvizsgáló tesztn

– a házastárs erkölcsi magatartásának ellenőrzése;

– a családtagoké a rokonok kérésére;

– nyílatkozatok őszinteségének ellenőrzése;

– személyek, akik saját ártatlanságukat vágynak bebizonyítani;

– az üzleti partner korrektségének ellenőrzése;

– értékek illetve javak eltulajdonításában gyanusított személyek;

– a munkavállaló őszinteségének és komolyságának kivizsgálása;

– az alkalmazottak időszakos kivizsgálása a munkáltató kérésére, stb.