Cum poţi afla dacă te mint angajaţii?

detectivi particulari Bucuresti

Minciunile iti pot distruge complet afacerea, mai ales cand esti inselat chiar de oamenii tai de incredere. O licitatie pierduta din cauza angajatului care comunica firmei concurente preturile tale ar putea fi un motiv suficient de puternic sa iti doresti in compania niste experti in detectarea minciunii. Ai de gand sa suni la Politie? Incearca mai bine serviciile celor de la Detexpert!

Detexpert este recunoscut pentru tehnicile sale de analiza a comportamentului, si, chiar daca poate parea destul de dura abordarea, compania ta are nevoie de cateva dintre secretele sale.

In primul rand, ai nevoie de specializare in domeniu ca sa detectezi emotiile care apar atunci cand cineva spune o minciuna: frica de a nu fi prins, frica de nu fi crezut, sentimentul de vinovatie ca a spus o minciuna.

De cele mai multe ori, angajatii mint pentru a se proteja pe ei insisi, pentru a-i proteja pe altii, pentru a obtine avantaje sau pentru a-si salva reputatia. Alte motive ar putea fi incercarea de a evita pedeapsa, dorinta de a obtine admiratia celorlalti si de a stabili armonia sociala, a explicat administratorul agentiei de detectivi particulari Detexpert, expert in domeniul aplicarii tehnicilor de investigatii pentru detectarea minciunii in afaceri.

Citeste mai multe, afla daca te mint angajatii, cu ajutorul tehnicilor propuse de expertii nostri.