Cum să obţii informaţii utile despre afacerea, partenerii şi angajaţii tăi?

detectivi Bistrita, agentie detectivi Beclean, detectiv Nasaud, agentie detectivi particulari judetul Bistrita- Nasaud; agentie detectivi Deva; agentie detectivi particulari Hunedoara, Brad, Orastie; detectivi privati judet Hunedoara;

Vremurile in care detectivii particulari isi castigau existenta doar de pe urma cazurilor de presupus adulter sau tradari in familie, cu priza la public, au trecut de mult. In ultimii ani, cazurile de investigatii economice au luat treptat din cota anchetelor conjugale. Din ce in ce mai multe companii decid sa permanentizeze colaborarile cu agentii de detectivi prin parteneriate in care anchetatorii sunt angajati sub acoperire in diverse departamente. Departamentele cele mai vizate sunt cele mai vulnerabile la frauda :financiar, productie, distributie.

De asemenea, sunt vizati chiar si parteneri de afaceri în ceea ce priveşte solvabilitatea ori seriozitatea în îndeplinirea obligaţiilor asumate prin contract şi asigurării împotriva riscurilor sau asigurarea protecţiei împotriva scurgerii unor informaţii secrete de serviciu din sfera agentului economic, precum si consultanţă şi asistenţă operaţională pentru identificarea rău platnicilor, în vederea recuperării prin mijloace legale a datoriilor către societate.

Agentia de detectivi Detexpert, membra fondatoare a Patronatului Detectivilor Particulari din Romania (P.D.P.R), efectueaza investigatii la nivel national cat si international, avand personal specializat in domeniu (experienta dobandita pe parcursul carierei profesionale in cadrul S.R.I). Consultanata oferita este gratuita.