Servicii

Impreuna cu reteaua noastra de colaboratori va putem oferi servicii exceptionale oriunde si oricare ar fi cererile dumneavoastra

Persoane fizice/juridice

Servicii specializate pentru persoane juridice, prin investigații discrete și profesionale.

Executori judecatoresti

Servicii de urmărire și localizare a bunurilor, identificând activele și obținând informații esențiale procesului de executare silită

Avocati/Notari

Lucrăm în strânsă colaborare cu avocații și notarii, oferindu-le informațiile esențiale pentru a susține argumentele juridice

Banci

Servicii de supraveghere discretă, monitorizare a tranzacțiilor, investigații interne și externe

Agentii de asigurari si reasigurari

Echipa noastră de experți vă ajută să investigați cererile suspecte și să identificați potențiale activități frauduloase

Firme de recrutare personal

Autenticitatea CV-urilor, verificarea referințelor, antecedentelor și a altor informații relevante 

Participanti la licitatii

Oferim informații relevante despre competitori, strategii de licitație și potențiale riscuri

Leasing si vanzari bunuri in rate

Verificarea antecedentelor financiare, a istoricului de plată și a capacitații de rambursare a clienților

Investitori straini

Verificarea informațiilor financiare și evaluarea riscurilor în cadrul investițiilor

100

Clienti satisfacuti

700

Cazuri rezolvate

1

Fotografii realizate

90

Din temeri au fost adevarate

Ce spun clientii nostri

Feedback-ul clienților noștri este oglinda profesionalismului nostru și a angajamentului nostru față de satisfacția lor. Fiecare testimonial este un reper pentru calitatea serviciilor noastre și pentru modul în care am reușit să aducem claritate și rezultate în viețile clienților noștri.

A.D.

Colaborarea cu echipa Detexpert a fost o alegere înțeleaptă. Într-o situație delicată, au fost excepționali. Au adunat dovezi solide și mi-au oferit informațiile de care aveam nevoie pentru a lua o decizie importantă. Le sunt recunoscător pentru profesionalismul și dedicarea lor.

E.S.

Agenția pe care o recomand cu încredere tuturor celor care caută servicii de investigații de calitate. Au reușit să aducă lumina asupra unor aspecte și să mă ajute să înțeleg situația.

A.M.

Într-un moment dificil, Detexpert a demonstrat profesionalism și o abordare atentă a detaliilor. Au fost eficienți și transparenti în fiecare etapă, prezentându-mi informațiile într-un mod clar și concis. Nu ezit să îi recomand pentru orice caz de investigație.

Intrebari frecvente

Cat dureaza o investigatie?
Durata unei investigații variază în funcție de complexitatea cazului și de resursele implicate. În general, vă vom oferi o estimare realistă a timpului necesar în funcție de situația specifică.
In ce orase va desfasurati activitatea?

Sibiu, Brasov, Sfantu Gheorghe (Covasna ), Miercurea Ciuc (Harghita ), Deva (Hunedoara) si Arad. La cerere, Detexpert efectueaza lucrari la nivel national si international.

Ce costuri implică angajarea agenției Detexpert?
Tarifele noastre variază în funcție de tipul și complexitatea cazului. Oferim tarife orientative și transparente, și vom discuta în detaliu cu dumneavoastră pentru a asigura că sunteți conștient de costurile implicate.
Ce se întâmplă dacă investigația nu produce rezultatele dorite?
În cazul în care investigația nu produce rezultatele scontate, vom discuta în mod deschis și onest cu dumneavoastră despre situație și despre ce a fost realizat. Putem evalua opțiunile și ajusta strategia în funcție de necesități.
Ce informații sau documente ar trebui să vă furnizez pentru a începe investigația?
Vom discuta cu dumneavoastră pentru a obține toate detaliile necesare și pentru a determina ce informații sau documente ar putea fi utile pentru începerea investigației.

Informatia inseamna putere

Cine deţine accesul prioritar, real şi la timp al informaţiei este puternic. Angajeaza un detectiv pentru a afla ceea ce te intereseaza pe plan personal sau profesional.
Peste 17 ani de activitate, peste 700 de cazuri rezolvate

Social Media

Toate drepturile rezervate © Detexpert 2024  Digital Marketing by TheAds